Southpaw

Format Video


Aparent filmul are hibe, mai ales in desfășurarea in timp. Norocul meu a fost ca știam cine a scris scenariul. Bad boy Kurt Sutter. Dacă aș fi fost un critic serios de film i-as fi dat un șapte, cred. Dar fiind un iubitor de filme, il recomand din inima. Killer Soundtrack supervizat de domnul Marshall Mathers, joc impecabil al domnului Gyllenhaal si violența si martirofilia domnului Sutter in care injectează calm arhetipuri clasice, cvasi-shakespeariene, Sons of Anarchy style. 

Kings never die. 

Week end scotian cu doua filme dobrolifice

Format Video

Intai va recomand un film semnat David Mackenzie, scottish bloke. E despre ceea ce vine cand doi iubiti se inchid in afara lumii, intunericul. Dar un intuneric cu sens. E un film greu, dar bine facut. Ca si Eva Green.

Si acum, ca sa va revina candoarea in obraji, un film de acelasi regizor. Frumos, bland, misterios cu tot felul de personaje psihanalitice. Mama buna, mama rea, tatal incapabil sau mama de transfer, amestecate intr-o poveste cu un cu totul alt aer decat cea de sus. Enjoy.

Velo Bike Day

Format Video

Sambata am fost la Velo Bike Day. S-a plecat din Herastrau si am ajuns, cateva sute, la Parcul Izvor. A fost un pic greu pentru ca, in timp ce bicicleta mea imprumutata participa la concursuri nationale si e chiar pe locuri fruntase am auzit, mi-au dat una dintre cele cu cos in fata, cu o singura viteza. Dar a fost ok.

Am ajuns aici pentru ca acum cateva saptamani am participat impreuna cu cativa blogeri la un proiect haios, in care fiecare vizita un oras pe bicicleta si isi inregistra gandurile si cateva informatii istorice. Inregistrarile s-au transformat intr-un audioghid pe care il puteti descarca aici. A primit si Oprescu un player cu inregistrarile din toate orasele dar, la cat de populist a fost discursul, chiar daca mai intim ca la televizor, greu imi vine sa cred ca ma va asculta noaptea inainte sa adoarma. Oricum, bine ca a venit.

Super ok a fost Politia Rutiera, care ne-a facut loc prin intersectii. In mare, chiar daca a fost frig, a fost o experienta faina. Si cea de acum cateva saptamani, cand am vizitat orasul si cea de-acum. Multi au ramas la concursuri in parc, eu am plecat, venisem de la sapte dimineata din Brasov. Bike on!