Raspunsuri

Am ajuns la hotel si am timp sa raspund, am prins calulatorul din receptie liber. So:

Apanova: cand iti miroase prea tare a complex la ceilalti, uneori poate fi de la tine:)

Toti cei pe care i-am dezamagit in aparitia despre Michael Jackson: e regretabil ca s-a intamplat. A fost un amestec de bucuria venirii concediului si neatentia datorata ei, conceptie personala despre moarte si iritare din cauza fatarniciei mass-media care, pentru ca stia ca face rating, a plans multe lacrimi pe stirea cu Michael desi cei mai tristi si indurerati prezentatori n-ar fi putut fredona nici macar un refren de-al lui.  Sorry ca n-am respectat ce trebuia respectat. Mie imi place Michael mult mai mult acum, de vreo doi-trei ani, decat cand era in varful carierei. Si normal ca moartea nu e ceva de care sa faci misto, pentru ca nu stii ce e. Deci sorry inca o data.

Babilonul Imobiliar: totul e ok pana la “prostilor”. Stii ca poti mai mult.

Dan: tu esti invidios? Ca esti veninos.

Sorin: trebuie sa-ti dau dreptate. Am zis sa beau Sangria ca e ceva local. E scumpa si are urmatorul efect catastrofal: iti da doar mahmureala, fara betie.

Martayellow, Gogo, Ana, Ali, Adi, Costin, Emma: multam de sfaturi pentru Barcelona. N-apuc sa le urmez pe toate, suntem vreo 10 si e greu sa luam decizii. Altfel le-as fi urmat pe toate, ar fi fost aventuri perfecte. Oricum mi-a placut sa gasesc cotloane si oameni. Cuvantul perfect cred ca e Hoinarit. Me gustaaaaa…

1,472 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.