Raspanditi vestea: avem, in sfarsit, un candidat anti-roman la presedintia Romaniei!

Am trait sa vad noi culmi ale imbecilitatii politicii romanesti: Nati Meir candideaza la presedintia Romaniei. Nu ma deranjeaza ca probabil e un escroc pentru ca probabil toti candidatii sunt. Nu ma deranjeaza nici ca MC al lansarii oficiale a fost o fata care are in clin cu politica exact cat am eu in clin cu asasinarea lui JFK, Monica Columbeanu. Cata vreme Oprescu da picioare la caini in clipuri electorale, Geoana il pune pe Vanghelie Cocosatu’ sa faca mici, Basescu ravaseste oi si Crin il sustine pe Oprescu, Columbeanca nu mi se pare o exagerare.

Dar Nati Meir este un anti-roman. Nati Meir speria evreii, intr-o publicatie electronica destul de mare din Israel, sa nu investeasca in Romania si, in general, sa fuga de tara noastra pentru ca lucruri oribile li se pregatesc. Citeste aici si minuneaza-te cum un om care facea “anti-semita” o tara mult prea toleranta, inclusiv cu ea insasi, vrea acum sa se dea in spectacol pe scena ei cea mai vizibila, alegerile prezidentiale.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/CZV41xu8DBk" width="425" height="344" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

Rusine lui Andrei Duban, care mi-a confirmat ca am avut dreptate sa ma cert cu el un pic acum cativa ani. Atunci i-am batut obrazul ca a inselat actoria cu loto-prono-ul, sau ce Dumnezeu facea el. Acum i lvad la lansarea lui Meir.

Dezamagire totala din partea lui Madalin Voicu. Acum cateva zile il aplaudam ca nu tace in fata lui Geoana, apoi o da in tiganisme si il face pe Marean homosexual si, in final, iata-l pe Mendelin sustinandu-l pe escroc.

Nu ma intereseaza ce jocuri face Nati si ale cui. Politicianul care se dezice ultimul de el, e codoasa.

1,505 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.