Multumiri si moveon-uri

Vreau sa multumesc din inima celor care au inteles mica buzduganiada. Celor care au avut si aici ceva de anti-comentat, le zic de data asta, cu proverbiala mea obiectivitate:

Sunteti niste concesiomani. Demonstratia furtului era infailibila. Daca ati gasit vreo bresa, nu ati gasit-o in intamplare in sine, ci in a fura ca mod de viata. Nu gasiti furtul atat de nociv sau chiar il practicati. V-a interesat atat de “mult” gestul de-a fura incat v-a lasat loc berechet de-a incerca sa latrati tot la mine. Nu intru in debate raskolnicoviene despre bine si rau. Va rog doar, pana nu o spuneti voi a suta oara, sa nu mai ascultati guerrilla si bla bla bla-urile aferente. Ascultati muzica pe cd, ascultati alt radio. Eu unul nu mai am nevoie de voi pentru ca e clar ca nu o sa va schimbati. Nu aveti valori, decat conjuncturale si sunteti plini de invidie.

Celorlalti dintre voi, slava Domnului cei mai multi, va multumesc cu respect, cu promisiunea ca o sa ma indepartez de subiect si ca o sa incerc sa fac in continuare ce incerc in fiecare dimineata: sa ma bucur de viata pana la penibil. Ne-auzim la 7. Hai 7 si douazeci:)

1,372 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.