La Bonne Bouche

N-am facut in viata mea review de restaurante, era cazul sa incep. La Bonne Bouche este in centrul vechi, il gasiti pe net, nu trivializez post-ul cu url-uri sau coordonate gps. Nici nu vreau sa fac literatura despre mancare, inca, asa ca:

image

Mancarea e de bucatar francez. Mica, te impresioneaza ascutit. Eu am luat un Quiche Lorraine ca sa vad daca-l fac bine-acasa, raspunsul e nu. Aici e mult mai spumos, cu mult mai multa verdeata, recunosc, grrrr, mult mai bun decat al meu. La felul principal Delia a luat un Butterfish de poveste, care se topea, logic, ca untul in gura iar noi, restul,  am luat ficat de vita, desi nu mai mananc de mult organe. Ce l-a facut savuros a fost sosul de salvie. Eu il fac alb. Aici era rosu si deloc rau. Nu mi-a dat orgasm dar l-am infulecat cu drag, ca pe un prieten. Alt ingredient cu gust:

image

E o placere sa vezi carti in loc de reclame ingenioase dar triviale la prezervative sau alcool in camerele intime. Iar biblioteca din living iti sau imi da un aer primitor, poate si pentru ca eu fac, uneori, dragoste cu literele.

image

Vinul pleaca de la 60 de lei in sus, e in peste o suta de sortimente. Mi-a atras atentia un syrah romanesc, nu prea am intalnit, era dintr-o colectie mica de la Recas(!!). Deloc rau.

image

Una peste alta, o seara frumoasa in La Bonne Bouche, cu atmosfera perfecta, mancare de nota noua si 509 lei pentru patru persoane in care au intrat multe farfurii incluzand deserturi si multe pahare de vin la sporovaiala. Am stat de la 19:00 la 00:00, ceea ce spune multe. Bine, am si avut noroc de companie:)

3,094 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.