Hate mail

Eu nu zic ca n-au dreptate in principiu. Dar au atata ura in ei…

Mailuri gasite azi in inbox:

“Ai invatat sa-ti parchezi si tu masina aia ca un om civilizat??acum cateva saptamani ai parcat-o exact ca aia care au venit cu trenul in Bucuresti si acum merg cu masini…asta fiind pe la mall Baneasa…SA NU MAI VB DE COCALARI SI DE MARLANI…CA TU AI DAT EXEMPLU CEL MAI BUN ,CA ESTI PRIMUL DINTRE EI.LASA-NE SI DU-TE LA TINE IN BRASOV”.

“e azi iar nu o sa mai ascult guerilla… probabil cateva luni bune.
esti un tip destept, nimeni nu constesta asta… dar din cand in cand, taranul ascuns in interior, mai razbate. mizerie aia cu mia farrow. tu chiar esti frustrat? da, daca ma gandescs si la simularea proasta de orgasm de saptamana trecuta… tu chiar crezi ca stau gagicile umede la semafor gandindu-se la tine??? gizas, grow up! nu trebuie sa iti stim toate fobiile, toate dorintele… you know… adica, lumea nu se invarteste in jurul tau.
cantatu’ de dimineata m-a ucis. nu ai simtul ridicolului. stii ca esti patetic, si totusi ficatul tau de leu… lesina cand se gandeste cat de barbat esti tu.
un barbat s-ar controla.
esti patetic si ma disperi…”

Nu e zi sa nu primesc din cele de mai sus. Eu stiu de ce sunt oamenii asa. Dar, nasol, nu stiu ponderea lor. Pot doar s-o banuiesc. Si o banuiesc in functie de starile mele interioare. Cand esti down si primesti vreo doua-trei de-astea si incepi sa te gandesti c-or fi asa jumate dintre ascultatorii tai…trust me…n-ati vrea sa stiti.

Dar apoi vin zile bune, si imi spune inima ca or fi doi-trei disperati care scriu, ceilalti sunt inteligenti si calmi.

The Pros & Cons of mass connectivity…

278 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.