Azi, romanii voteaza. Si eu ar trebui sa tac…

Cel mai inteligent lucru pe care ar trebui sa-l fac azi ar fi sa tac. As scapa de hate-mail si, cel mai important, nu ar trebui sa dau atatea explicatii dupa alegeri. Daca iese Geoana mi se va scoate pe nas optiunea la prima prostie a sa, care, se pare, va veni destul de curand. Daca iese Basescu n-o sa mai am voie sa-l critic niciodata, avand in vedere ca sunt “partinitor” si ca am “cantat partitura lui Vantu”. Mai mult, comitand pacatul capital de ma manji cu sangele rosu de pe steagul PSD-ist, mi s-a retras pe vecie dreptul de-a mai critica vreodata comunismul. Cine mi l-a retras? Niste putzoi cu mail-uri false.

Imi pare rau, dar m-as insela pe mine insumi daca, speriat de posibilitatea destul de probabila de-a-mi pierde multi ascultatori, as alege sa nu am opinie.

Cele cateva zile in care viata emotionala a romanilor ne transformase in zombie-movie mi-au ajuns. Imi este clar. Dezbinarea asta nu are cum sa fie sanatoasa. Ne strica pe mult prea mult timp. Este singurul motiv pentru care as vota un prostanac.  O sa scoatem politica din viata noastra cand ea va deveni mai putin spectaculoasa. Iar cu un virtuos ca Traian Basescu asta, recunosc, nu se va intampla niciodata.

Dar sper sincer ca politica va deveni fada, banala, cu niste prostanaci la putere. Iar actualul presedinte poate, daca e bun roman, sa ne anunte din opozitie cand se fac privatizari frauduloase. Referendumuri se pot genera si de acolo.

Imi pare rau daca gresesc. Dar nu mai negociez cu nimeni buna mea credinta. Imi negociez ratiunea imperfecta si astept orice comentariu. Dar ca sa ne recunoastem, o sa va rog sa stabilim un cod: vorbim fara rautate. Cei care nu pot, nu sunt cu noi.

1,359 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.