Website Story

Acum vreo luna si ceva m-a chemat Chisu la un pre-screening la Website Story. Fiind primul lui film ma asteptam la orice. Mint. Ma asteptam sa fie un experiment. Am fost placut surprins sa vad un film. Stiti cum tot zicem noi “bai, dar un film normal, fara apasarea romaneasca, fara..”? Cam ala e.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/2G-9SkbXQy4" width="425" height="344" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

E un film despre generatia actualilor adolescenti, dar n-are fortarile lui Legaturi Bolnavicioase, nici stangaciile lui Milionari de Weekend si nici nu e demanding ca filmele lui Piersic Jr, care, btw, are un mega rol de cateva momente in Website Story, ca traficant de arme, cum altfel, blazat.

Mai multe aici. Premiera 14 mai 2010

Culmea, inclusiv Oreste e mai mult decat ok in film, chit ca nu mi-e cea mai simpatica prezenta pe ecran. M-am intalnit cu el dupa si mi-a fost simpatic si ca om, cand si-a asumat, intr-o discutie mai mult decat privata (in toaleta la Multiplex), “fibra de cocalar” ca atu al rolului.

Website Story nu vrea, cred, premii la Festivaluri. Dar n-o sa fie pierdere de vreme. Incercati cu incredere.

1,328 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.