Vrea cineva sa gatim?

Acum ceva timp, cei de la Nivea for Men Deo Invisible Black&White m-au rugat sa le spun care e tricoul meu preferat. Acum ma intreaba care a fost prima mea amintire din bucatarie. Eheeei, vremuri.
Aveam cred ca vreo opt ani dar nu sunt sigur (e posibil sa ma dau un pic precoce) cand maica-mea mi-a explicat seara ca a doua zi o sa fac singur pranzul. Cu tact, mamoasa, mi-a aratat cum se pune un pic de ulei in tigaie, pe-atunci erau de fonta si se lipea carnea de ele ca o eticheta de carte, cum se sareaza, cum se pipereaza, cum si cat cimbru se pune, cum trebuie incins uleiul si cat se lasa la foc.
A doua zi aveam, cel putin din cate imi aduc aminte, mai mult entuziasm decat emotii. Am pregatit totul impecabil cu sortul lui taica-meu pe mine. Am facut doua bucati de gratar si le-am mancat, sora-mea si cu mine. A fost prima masa gatita.
Asta a fost inceputul. Daca vreti sa vedeti unde am ajuns, de fapt sa gustati, intrati aici, inscrieti-va tricoul preferat in categoria mea si poate gatim imreuna. Da-mi sarea, te rog!

1,192 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.