Volvorine m-a salvat de la moarte

Volvorine m-a salvat de la moarte

E, nu ca ar fi fost cine stie ce accident, dar daca trebuia sa ma duc la politie, sa stau la coada, sa iau fisa de la asiguratori ca atunci cand am lansat blogul, cand am stat cinci ore, ma lasam de sofat. Si eu, daca nu conduc, mor.

A fost asa: ma certam cu cineva in masina si, ca de-obicei cand ma enervez,am inceput sa conduc mai tare. Si acceleratia si franele sunt mai brushte. Convins ca ma anunta daca am pe cineva in fata, nu prea il bagam in seama pe Volvorine. Si uite-ma urland si argumentand si gesticuland si… troooc!!!! se activeaza city safety-ul, bravul Volvo opreste la cativa centimetri de bara masinii din fata.

Am facut apoi un gest oribil: chiar daca era clar ca facuse un lucru extraordinar salvandu-mi viata si ca merita toate laudele din lume, eu am continuat sa discut aprins, ignorand total minunea lui Volvorine, trecand peste ea ca Simona Sensual peste Stephen Hawking. Acum mi-e rusine.

Trebuie sa va fac un filmulet cu o proba de franare automata, altfel nu o sa credeti. Vine.

A! Cometariile sunt dezactivate din cauza invidiosilor care insinueaza ca m-am vandut pentru o masina. Nope. Eu scriu despre ea. Inca ma detin.