Vesti bune: puteti sa imi comandati fotografii dobrolifice.

Asa s-a intamplat, sa am o lunga poveste de colaborare cu Samsung. Inca de la primul Samsung Galaxy, peste timp, pana actualul S3, trecand prin tablete si televizoare, am ajuns destul de apropiati. De aceea nu ma mira ca am ajuns sa colaboram din nou.

Targul e asa: ei imi dau pentru o saptamana noua camera Samsung NX, intre 8 si 14 decembrie (pana atunci e pe la Dana Rogoz, Piticu si Chez Mazilique), eu iau toata saptamana “comenzi” de cover photo-uri pentru Facebook de la voi.

Vineri aleg 10 idei de fotografii dintre cele pe care mi le-ati trimis si plec in oras sa le realizez. Ai zis ca vrei semafor stricat, semafor stricat fotografiez. Cat de artistic pot. Vrei para, para iti dau. Vrei piata, peste, roata, manz, vacanta, stalp, picior, pisica, asta voi fotografia.

Proiectul mi-a placut si pentru ca este, cumva, in timp real: Samsung NX are o functie de sharing, asa ca direct de pe strada o sa trimit cele 10 cover-photo-uri design-made. Apoi, in ideea ca aveti prieteni rafinati, o sa va puteti mandri ca mi-ati dat, odata, demult, de lucru:).

Eu ma bucur de idee din trei motive: intai, vreau sa vad ce e cu Samsung NX, pare mult mai mult decat o compacta, are sharing, obiective inter-schimbabile, multi megapixeli, adica se anunta un deliciu. Apoi, de multe ori ies cu camera la plimbare si nu stiu ce sa fotografiez, asa ca o sa-mi luati responsabilitatea asta de pe cap. Si, nu in ultimul rand, ma bucur sa comunic cu voi. Nu va stiu pe fiecare in parte, dar e esential sa raman cu picioarele pe pamant si sa ma simt conectat.

Va mai tin eu la curent, pana una alta, intrati aici sa vedeti cum arata proiectul. Si uite si niste fotografii de-ale mele sa vedeti ce va asteapta:

1,550 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.