Velo Bike Day

Sambata am fost la Velo Bike Day. S-a plecat din Herastrau si am ajuns, cateva sute, la Parcul Izvor. A fost un pic greu pentru ca, in timp ce bicicleta mea imprumutata participa la concursuri nationale si e chiar pe locuri fruntase am auzit, mi-au dat una dintre cele cu cos in fata, cu o singura viteza. Dar a fost ok.

Am ajuns aici pentru ca acum cateva saptamani am participat impreuna cu cativa blogeri la un proiect haios, in care fiecare vizita un oras pe bicicleta si isi inregistra gandurile si cateva informatii istorice. Inregistrarile s-au transformat intr-un audioghid pe care il puteti descarca aici. A primit si Oprescu un player cu inregistrarile din toate orasele dar, la cat de populist a fost discursul, chiar daca mai intim ca la televizor, greu imi vine sa cred ca ma va asculta noaptea inainte sa adoarma. Oricum, bine ca a venit.

Super ok a fost Politia Rutiera, care ne-a facut loc prin intersectii. In mare, chiar daca a fost frig, a fost o experienta faina. Si cea de acum cateva saptamani, cand am vizitat orasul si cea de-acum. Multi au ramas la concursuri in parc, eu am plecat, venisem de la sapte dimineata din Brasov. Bike on!

1,448 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.