Va dau cheile de la casa 

De cand ma stiu am probleme cu respiratul pe nas. Bine, nu de cand ma stiu ci din clasa a 8-a cand am avut o altercatie si nasucul meu carn s-a dus cu vreo doi centimetri mai la stanga lovindu-se de o frunte de golan de cartier. A ajuns din nou pe pozitii dar respiratia e un pic greoaie uneori. 

O fi asta, o fi rinita, o fi sinuzita, cert este ca pentru mine respiratia este, pentru mine, parte a recuzitei profesionale. Fac radio cum respir, pun intended. Asa ca folosesc apa de mare, ultima pe care am avut-o era o solutie hipertonica la 100 ml. Problema era ca spary-ul avea cu tot cu capac aproape 20 de centimetri si trebuia sa ramana acasa.

 

Asa ca m-am bucurat cand am fost cautat de Quixx sa colaboram. Sunt spray-uri mici, de luat cu tine, in mai multe variante. Una este pentru cazuri acute, ca tot a venit primavara si alergiile sunt in floare, in copaci si peste tot. Alta este pentru o relatie pe termen lung, adica poti folosi spray-ul zilnic (asta cautam). Ambele sunt 100% apa de mare, lucru foarte important pentru mine, speriat de chimicalele care creaza dependenta.

 

Acum a aparut si a treia varianta, Quixx Extra, cu eucalipt. Din acest motiv mi-am luat si eu un eucalipt, pe care il vedeti deasupra. Insa, ocupat cum sunt sa alerg la radio, la agentii si altele, nu am timp sa ingrijesc planta asa cum trebuie. M-am gandit sa ma las ajutat de vecinii mei de spatiu virtual, adica de voi. O mana spala pe alta si uda o planta.

 

Daca aveti si voi nasul infundat cand si cand sau tot timpul, facem asa: intrati pe blog, udati eucaliptul de sus si puteti castiga un kit cu toate cele trei spray-uri, ca sa hotarati voi care vi se potriveste. Quixx, cel original, Quixx soft, cel pentru folosire zilnica si Quixx Extra, cel nou, cu eucalipt. E practic acelasi pachet pe care vi l-am oferit la Dobro Show timp de doua saptamani.

 

Va multumesc mult, va las cheile de rezerva, mi blog – su blog, simtiti-va ca acasa. Intre timp folosesc si eu spray-ul si va zic parerea mea la sfarsit, cea de specialist. Si da, stiu ca multi dintre voi considera ca nu pot sa respir pentru ca am nasul pe sus. Am notat. Poate se rezolva daca se simte si el mai liber. Succes si va rog nu il lasati sa se usuce. Despre eucalipt vorbesc. Si despre nas.

1,368 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.