Tricoul preferat (P)

Nu ma intrebati de unde am tricoul asta. Nici de ce. Si nici nu ma intrebati de cand il am. E mai vechi decat timpul, credeti-ma. E unul dintre acele lucruri la care te trezesti de-odata ca nici nu-ti trece prin cap sa renunti.
Cand m-au rugat cei de la Nivea sa le arat tricoul preferat am stiut imediat care este. Dar uite, pana si acum, uitandu-ma la el, eu habar n-am cum a ajuns sa faca practic parte din mine. Ce cred insa ca percep sunt toate petrecerile la care tricoul asta a baut bere sau sprit. Toate serile la terasa in care a gustat cu mine din ketchup-ul pizzei. Tamplele pe care le-a tinut pe piept de aproape cincisprezece ani. Nu intelegeti? Practic, in toata viata mea adulta, acest monument de loialitate a stat langa mine. Langa mine zic? Pe mine, sub mine, in jurul meu. Uite ca ma napadesc si emotiile. Si la mare a fost! De atatea ori! In atatea nopti! Atatea ore in care ne-am uitat impreuna la stele. In care a avut grija sa nu stau pe nisipul rece. Si in atatea tari! Am poze, cu el, cum avea Amelie poze cu piticul de gradina. Maroc, Anglia, Franta, Turcia. Si sa nu uit de Creta, cand am facut poze in valea de maslini. Sa nu uit sa nu il uit niciodata si sa nu las nicio mana neintelegatoare de doamna sa mi-l fure sub pretextul mizerabil ca face curat!!!

Daca aveti si voi un tricou cu poveste, cu amintiri,  povestiti despre el in Galeria Tricourilor Preferate adunate la un loc de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE. Daca aveti noroc  castigati o excursie de 6 zile prin Europa alaturi de cel mai bun prieten, un aparat foto Nikon (sunt vreo 10) sau un set de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE. May the odds be ever in your favour!

P.S.: al vostru cu ce e?

1,281 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.