Trei femei

Cand am avut o femeie exact ca maica-mea, am alungat-o. Era exact ce imi doream. Ba nu, mint. Era exact ce imi aminteam. Am alungat-o pentru ca ma facea sa ganguresc, sa tremur din barbie si sa imi sterg nasul cu maneca. Si la varsta mea devenise usor penibil.
Cand am avut o femeie exact cum imi imaginam o iubita, am alungat-o. Era exact ce imi doream. Ba nu, mint. Era exact ce imi imaginam. Am alungat-o pentru ca ma facea sa fiu exact cum imi imaginam ca as fi daca as avea o iubita. Si nu invatam nimic. Or, la varsta mea, devenise usor tarziu.
Cand am avut o femeie razboinica, am alungat-o. Era ceva ce nu mai vazusem, dar o recunosteam ca ceva ce imi mai fusese in fata. Era exact ce credeam ca nu-mi doresc. Dar era de o frumusete atat de puternica incat ingenunchea orice vietate. Am alungat-o pentru ca era atat de femeie incat, de cate ori vedea ca sunt barbat, ma omora cate putin. Or, la varsta mea, devenise usor devreme.
Dar nu sunt singur. Pentru ca, alungandu-le, le pot chema acum pe toate deodata. Si doar asa n-o sa le mai alung: daca vin toate trei, iubindu-se, fiind una singura, fiind una cu mine.
Abia atunci n-o sa mai vrea sa fie alungata: cand o sa poata chema trei barbati deodata, un paj, un cavaler si-un rege sangeros din acelasi turn de cetate, una cu ei insisi, unul cu ea.

3,998 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.