Inamici ai Statului

Eu stiu ca multi sunteti invidiosi. Asa ca nu vorbesc decat cu cei cu mintea limpede. Si imi cer scuze pentru comentariile stupide si ilogice care vor aparea pana apuc eu sa le sterg.

Ideea e asa: statul, prin forma lui actuala, Boc, Basescu, Blejnar, cum vreti sa il numiti, nu a zis nici psss de tva la persoane fizice vreme de 6 ani. Brusc, acum cativa ani, ei au hotarat ca trecerea de plafonul de 35.000 de euro pe an aduce cu sine transformarea automata in PFA platitoare de tva.

Daca ma anunta cineva, totul era normal: eu emiteam factura, angajatorul isi deducea TVA-ul si sangele economic circula. Dar nu m-a anuntat nimeni. Mai mult, adaugand penalitatile in cascada, practic ar trebui sa cam dau inapoi veniturile mele pe vreo doi ani de zile. (Ce se mai bucura comunistii…)

Practic, Statul, care a dat fituici ca suntem ok cu taxele, s-a trezit sa ceara acum un tva pe care noi nu l-am incasat niciodata.

Dar vin si eu sa ii intreb pe cei care mor de ciuda venitului meu: daca e taxa pe valoarea ADAUGATA, de ce eu ar trebui sa platesc pe INTREAGA valoare?

Ma rog, asta e doar una dintre intrebari. Momentul meu de fericire nu ar fi sa vad ca-mi dau dreptate niste nefericiti. Momentul meu de fericire va fi cand o sa castigam la CJUE. Si o sa castigam pentru ca jurisprudenta CJUE si CEDO arata clar ca ce face Statul roman e un abuz.

Ca cetatean al tarii ma simt umilit de conducerea unui stat care nu intelege ca luand la palme, pe rand, categoriile care-l constituie, se indeparteaza tot mai mult de un mecanism lubrifiat si cu randament.

Ca om liber si inteligent abia astept sa dau in judecata cateva persoane dupa ce intra lucrurile mai in normal. O sa-i urmaresc personal ca evreii pe nazisti.

Iar cei care comenteaza prostii sunt prosti, e totusi prea usor de inteles.

P.S. Pentru Robert Turcescu: Bai, pe bune…

1,394 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.