Scrisoare deschisa catre CSAT

Draga Consiliu,

Tin sa precizez ca abia acum inteleg ce mi s-a intamplat pana acum. Nu am banuit nimic. In nenumarata mea intalnire cu mogulul Sorin Ovidiu Vantu, desi aparent discutia a fost despre greci si venitul per capita in India, am fost modificat neuronal in mod subversiv sa renunt la toate credintele mele dobandite pe cale genetica, educationala, culturala sau rationala si sa imbratisez credintele acestui monument al maleficului.

Sub aceasta dominare intelectuala am influentat negativ populatia radioascultatoare precum si cititorii articolelor mele, deturnandu-i de la adevarata cale de progres si civilizatie pe care o presupune noua Oranduire. Nu ma plang. Merit toate injuriile si reactiile de oprobiu public pentru comportamentul meu, atat cele pe care le-am primit pana acum cat si cele care, ca o normala reactie de frustrare, le voi primi chiar si in urma acestui autodenunt.

Am gresit, draga Consiliule. Dar nu din rautate. Ci poate din slabiciunea de-a ma lasa controlat.

Multumesc ca, in sfarsit, libertatea presei va deveni un lucru atent controlat. Multumesc domnului Nasu de la postul B1 Tb. Domnia sa a inteles mai devreme decat mine Calea, anuntand aceasta decizie a CSAT cu o zi inainte ca CSAT sa stie ce o sa decida CSAT.

Multumesc si pentru sicanele cu drepturile de autor. Faptul ca autorii de articole sau emisiuni nu sunt autori e o esenta a logicii.

Sper sa inteleaga si alti colegi de-ai mei adevarul, altfel suntem destinati haosului.

Multumesc inca o data,

Mihai Dobrovolschi

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rOqUvgpUL70" width="425" height="344" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

1,335 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.