Samsung Galaxy II

I9100 Galaxy S II, pe numele lui complet, este la mare distanta de primul Galaxy, pe care l-am posedat diavoleste acum ceva vreme. E superb. Asta ca sa stiti de la inceput. Este mai mare cu cativa centimetri patrati decat predecesorul, are ecranul mai mare, de 4.3, dar cu toate astea este mai usor (da, se poate), are doar 116g!, si este mai subtire.

Procesorul este Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 si pana acum functioneaza perfect. Mult mai rapid decat primul sau decat cel de la HTC Desire. Bine, cine a are Android stie ca in timp incepe sa leneveasca. Dar cu ditai procesorul si cu Gingerbread cred ca ramane totusi rapid.

Meniul e imbunatatit, mesageria la fel, arata bine, nu mai am nevoie de Go Sms Pro. Galeria e la fel dar oricum mult superioara celei de la HTC. Ecranul Super Amoled este absolut incredibil. Sunetul e bun, mi s-a zis ca sunt auzit mai bine. Multe din notificari sunt link de pe screensaver, dialerul arata la fel si exista un dispecerat pentru toate aplicatiile sociale. A! Si accepta cont de yahoo, lucru cu care unele androiduri au probleme.

Si-acum ce ma interesa pe mine: camera. Are 8 megapixeli si filmeaza full HD, adica 1080. Primul lucru pe care l-am regretat este ca nu are optiunile de post-efecte la care htc era as. Dar na, deschizi o aplicatie si ii dai un lomo rapid. Va pun mai jos si primul filmulet. Nu va uitati ca joaca imaginea, il tineam cu o mana in timp ce sofam cu cealalta, interesant este focusul cvasi-instantaneu. Am lasat filmuletul neprocesat, ca sa nu trisez. Acum, ca ma gandesc, ar fi trebuit sa ma uit si pe la setari:) Dati si voi macar un 720p.

Multumesc Anca si Diana pentru ca efortul Cosmote si Germanos m-a facut unul dintre primii posesori din Romania. Mai multe dupa ce il forjez un pic. Dar credeti-ma, este atat de usor ca zboara.

1,309 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.