Samsung 3D

Poate ca o compensare pentru sculatul cu noaptea-n cap de-atatia ani, meseria mea are avantaje certe. Unul dintre ele: oamenii imi aduc produse, lansate de curand sau deloc, in speranta ca le voi mentiona in fata zecilor de mii de cititori si ascultatori. Calculul nu e gresit: novofil cum sunt, despachetez totul ca pe-un cadou, rupand zambind ambalajele (sa tin minte expresia in viata, in general) si povestind a doua zi totul cu entuziasm.

Ultima preocupare de genul asta mi-a mancat cateva zile. Este mult trambitatul televizor 3D. E mare. Asta in primul rand. Diagonala de aproape un metru si jumatate. L-am conectat la blu-ray, la cinci plus unu, mi-am pus ochelarii pe ochi, le-am dat drumul, am pornit filmul. Nu aveam cum sa ma astept la mai mult decat de la 3D-urile de la cinema. Si nici nu a fost mai mult. Dar sa-l ai la tine-acasa? Priceless.

3d4

Avand doar un sample 3D am iesit din lumea asta dupa ce l-am tocit bine. Surpriza insa abia aici a venit. La cat e de mare televizorul, la cat de aproape iti permite o camera normala sa-l asezi, la cat de clara este imaginea pe LED, filmele mele high definition au capatat, hai sa fiu in ton cu titlul, o noua dimensiune.

3d2

Revelatia a fost urmatoarea: mersul la cinema, asa cum il stim noi sau Tornatore, va disparea. Da, doar cand vei gasi mai multe productii 3D. Da, cand ochelarii o sa fie mai discreti. Da, atunci cand canalele vor emite in trei dimensiuni. Dar in cele din urma, toata lumea va prefera sa plateasca premierele de-acasa si sa-si soarba linistita vinul in timp ce-si rasfata simturile in imax-ul din living. Va mai dura, dar asa va fi.

Si, pentru ca nu ne-aud copiii: am incercat pe ditamai ecranul un HD adult. Marimea naturala conteaza. Swinger club la tine acasa.

3d3

1,289 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.