Publicitate (P)

Acum multi ani vorbeam cu un prieten despre publicitate. Ma intreba daca vreodata, in vreo circumstanta, as fi fost de-acord sa fac publicitate vreunui produs. I-am spus ca as putea face asta doar daca as folosi produsul respectiv si nu as minti in ce as spune despre el. Era o hotarare luata de mine dupa ce promovasem indirect, pe litoral, o bautura racoritoare care imi stricase stomacul intr-un mod agresiv. Dar multa vreme am stat deoparte de lumea asta.
Apoi mi-am facut blogul si paginile de Facebook si lumea a inceput sa imi ceara publicitate la anuminte produse. Am insistat sa folosesc orice produs de genul asta. Ba chiar v-am intrebat, daca va mai aduceti aminte, daca e in regula sa castig bani din blog. Unii au zis ca da, altii, mai invidiosi, au injurat. Ceea ce mi-a usurat despartirea de ei. Acum, ca apar in doua reclame tv, la doua produse diferite, lumea a inceput din nou sa comenteze mai aprig.
Sincer sa va spun, habar nu am daca publicitatea, asa, ca si concept, e un lucru bun sau rau. Dar daca tot am intrat in lumea asta, daca tot fac o meserie, ma refer la radio, care e posibila exclusiv datorita publicitatii, atunci macar sa endorsez produse pe care le folosesc. Periuta electrica de la Oral B sta la mine, langa oglinda, si e folosita cu placere in fiecare dimineata. Ma rog, uneori e un pic severa: daca as fi avut una manuala as fi terminat de doua ori mai repede sa ma spal. Dar as fi ajuns si de doua ori mai des la dentist. Vibratiile, rotatiile, touch-control-ul si timerul chiar te ajuta sa te speli pe dinti mai corect.
Si, uite, ca sa nu se mai supere nimeni o sa semnalez colo sus ca e un articol publicitar. Don’t be hatin’!

1,340 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.