Perversiuni pe mail

Dragelor si dragilor (stiu ca nu e corect romaneste dar folosesc licenta poetica la zi), in viata unui realizator de radio exista, nu doar la noi ci si peste granite si peste ocean, reclamatii. Zilnic. E un stres pe care il au toti oamenii cat de cat cunoscuti si cu o adresa de mail. De multe ori, reclamatiile sunt pertinente, argumentate si pe un ton civilizat si ne ajuta sa ne calibram. Sunt foarte fericit cand imi spune un ascultator ca exagerez cu, sa zicem, politica. Il iau un calcul.

Din cand in cand, insa, apar niste hartuitori perversi. Nu folosesc aiurea cuvantul. O sa explic. Mai intai, materialul:

poza-tc

Orgoliul imi e ranit, increderea in mine e sfaramata in milioane de bucati. Domnul m-a atentionat pentru prima data acum vreo luna, in cuvinte si mai triviale, ca sunt un nenorocit pentru ca am cerut cadou niste pavele de curte pe post. Il asigur ca era o gluma si ca nu ma asteptam sa nu le platesc, ceea ce nici nu s-a-ntamplat. De-atunci am mai primit mailuri de la el, care imi spun cat de penibila e emisiunea de la Guerrilla. Nu e singurul, forumul de pe site-ul radioului e plin de oameni care ne critica zilnic emisiunea.

Departe de-a crede ca sunt perfect (ma rog nu chiar departe-departe), imi vine totusi in fata ochilor o intrebare pentru ei: daca e penibila emisiunea, de ce pisici o ascultati in fiecare zi? E un fel de dragoste ocolita. E afectiune pervertita. Uram ce ne interzice dragostea.

Ok, am exagerat, am vrut doar sa ma mai descarc si eu:)

1,373 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.