Pentru ochelaristi: Bucurii cat ai clipi

Acum cateva luni, poate va aduceti aminte, m-am operat la ochi. Aveti postarea aici. Daca va intrebati cum ma simt, va zic si eu ce mi-a zis, cu cateva zile inainte de operatie, o prietena care o facuse cu ceva ani in urma: “bai, ma gandesc ca la un cosmar la timpurile cand aveam ochelari. Nu imi vine sa cred cand ma vad in poze!”.

Mi-am adus aminte de toata povestea cand am vazut asta. Pentru ca acelasi medic care m-a operat pe mine, Dr. Andrei Filip, face un gest frumos pentru niste oameni in necaz. Pentru ca tot implinea 20 de ani clinica pe care o conduce, a luat 20 de oameni care altfel n-ar fi avut ever bani de operatie si le-a redat vederea.

Eu vorbisem cu el despre asta, acum cateva luni. Imi spunea ce are de gand. Cum ma mai joc de-a marketingul cand si cand l-am intrebat daca face asta pentru ca vrea mai multi clienti. Mi-a explicat ca este full, tot timpul (ceea ce, de altfel, stiam de cand faceam controalele). “Pai si de ce o faci?”. “Ca sa aniversez 20 de ani”.

Hai ca nu vreau sa-l perii prea mult. Vroiam doar sa va reamintesc ca operatia merita, ca iti schimba un pic viata in bine si sa ii multumesc, in felul meu. E un medic mai mult decat ok, genul care iti explica o jumatate de ora ce va face in trei minute. Daca aveti “aragaze cu patru ochi” (he he, imi da mana!), dati-le o idee, sunt reduceri tot cu ocazia aniversarii.

1,415 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.