Orasul pe Bicicleta

Stiti ca in fiecare dimineata daruim cate o bicicleta, nu? Fara mari complicatii, e o simpla intrebare de cultura generala. Concursul de pe radio e doar o parte dintr-un proiect mult mai amplu, de descoperire a orasului tau pe bicicleta.

Pentru Bucuresti am fost ales eu. Ideea e asa: sambata o sa plec calare pe o sa, sa vizitez monumente istorice sau locuri frumoase din Bucuresti, la care se poate ajunge pe doua roti. Dupa o sa inregistrez povestea, ce-am vazut, cum mi-a placut si o sa notez senzatiile in ceea ce va deveni o premiera nationala. Mai multe despre asta, saptamana viitoare.

Ideea e asa: azi va plangeati, unii dintre voi, ca nu prindeti linie libera pentru a castiga bicicleta. Mai e o modalitatea de-a o face. Traseul inca nu e definitivat. Puteti intra aici, pe site-ul Orasul pe Bicicleta, semnalati si sustineti locatii demne de un oras mai frumos si aveti alte sanse sa calariti lin pe trotuare.

Va mai anunt eu pe twitter si facebook cand cum si unde exact fac excursia de sambata. Deocamdata mai sunt biciclete de castigat, pe site si pe radio.

1,496 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.