Ofer o bursa de introducere in Analiza Tranzactionala

Acum trei ani de zile participam si eu la cursul introductiv de Analiza Tranzactionala, sustinut de Dave Spencely. De-atunci am trecut prin sute de ore de formare si dezvoltare personala. Dar imi aduc aminte de 101 cu placerea cu care iti amintesti orice surpriza placuta pe care ti-o face lumea asta.

Ofer o bursa la cursul de introducere sustinut de Jacqueline Van Gent, PTSTA (o sa aflati acolo ce inseamna), curs recunoscut de EATA si ITAA, asociatiile europeana, respectiv internationala de Analiza Tranzactionala si de Colegiul Psihologilor, in caz ca prindeti microbul si vreti sa continuati pe linia asta.Mai multe despre curs, aici, pe pagina organizatorilor.

Eu sunt adeptul cunoasterii si formarii diversificate a consilierilor si terapeutilor, dar va zic cu mana pe inima ca Analiza Tranzactionala este o metoda serioasa pe care poti construi trainic. Bonus, daca dupa cursul introductiv vi se face pofta de o cariera in domeniu, va stau la dispozitie cu toate sfaturile pe care pot sa vi le dau.

Bursa o voi oferi celui sau celei care imi da cel mai bun raspuns la intrebarea: ce ne dau parintii? Succes.

1,769 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.