Nu ma lasa astia in pace nici vinerea!

Anul trecut, cand am auzit de Black Friday, am zis ca e doar un import care o sa dea prost la noi. Un fel de Valentine’s Day. Ieri insa, uitandu-ma la stiri, am facut in cap un calcul. Iese multumita cam toata lumea: bazandu-se pe un volum mare de vanzari si, deci, pe costuri marginale mai mici, vanzatorul poate scadea pretul. Tu iti iei mai ieftin ceea ce oricum vroiai sa iti iei. Bine, daca tot intri pe site sigur iti iei si ce nu credeai vreodata, pentru ca merita.
Aveti grija, insa, la fakeri. Am inteles ca unii au crescut preturile inainte, doar ca sa aiba ce scadea. Eu am ales sa fac reclama evidenta pentru Emag din mai multe motive.
Intai, orice cumparatura de la Emag a fost o tranzactie ok. Cam cele mai bune preturi si serviciu fara surprize. Apoi, spre deosebire de cei despre care vorbeam mai sus, reducerile sunt reale si, am fost asigurat prin comunicat oficial, la toate categoriile de produse, la toate nivelurile de pret, cu stocuri generoase. Adica oamenii chiar s-au pregatit pentru Black Friday, nu isi lichideaza stocuri.
Ca noutate, atentie!, reducerile nu doar la electronice, carti sau jucarii dar si la cea mai noua categorie a lor, produsele de turism. (Cosmeticele mele hand made vor figura poate la anul)Sunt anuntate oferte supertari, la fel de bune in decembrie, dar acum sunt cele mai multe.
Uitati cateva sfaturi. Comanda se face numai online. Chiar daca o sa vi se supere superiorul, Black Friday nu e valabil la showroom. Fa-ti cont dinainte, sa nu pierzi timpul si, din acelasi motiv, ramai logat. Poate la anumite produse o sa conteze un minut. Apoi, in maximum 7 zile, produsele iti vin acasa.
Happy hunting!

1,266 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.