Nimic nu conteaza?

Pot cadea guverne si se pot ridica. Pot veni tsunami-uri si nu le poti evita. Ti se poate putrezi toata mancarea. Se poate sa iti sece marea. Luna sa se faca roz. Presedinte din matroz. Nimic nu conteaza.
Circarii cumpara zeci de combinate. Regii ruleaza pe sosele-asfaltate. Ti se poate opri din senin curentul. Se poate destabiliza stabilimentul. Sa nu mai circule nicio masina. Sa se faca-n Africa apa din benzina. Nimic nu conteaza.
Se poate lichefia cel mai solid din lume. Se poate ca un mort sa faca glume. Se poate stinge un lac intreg cu foc. Se poate ca in capat sa fie un mijloc. Se poate ca dantela sa nu mai aiba fusta. Se-aude din dulap o slaba prea robusta. Se poate darama plafonul. Digitalizara patefonul. Nimic nu conteaza.
Poata veni-ntr-o zi potopul de iubire. Stiu oameni care-nvata sa stie in nestire. Se poate sa iubesti o carte de citire. News alert: Bucurestiul fara fire! Nimic nu conteaza.
Poate fi vreme superba sub oricare copac. Unii niveleaza iarba cu-n ratrac. Trag cu mitraliera ratustele pe lac. In loc de pac, cartusele fac mac. Te-nalti cand iti dai drumu-n adancime. Incepi o proza si iti scapa rime. Se interzice fusta-n muierime. Nimic nu conteaza.
Se lasa seara pe strazile din spate. Smecherii se lasa de glume nesarate. Se autodenunta guvernele in bloc. Se scuza laptele daca mai creste-n foc. Incep lacramioare s-apara-n Polul Nord. Sa se inghesuie camilele prin fiord. Fac toate inundatiile stanga-mprejur. Lanseaza o lampa coafor de abajur. Se bat monezile de state intre ele. Isi sufla barca singura in vele. Nimic nu conteza.
Pot face stelele in ochi cu ochiul. Se poate-ascunde in ghinion norocul. Ajung sa vrea peretii sa fie scosi pe-afara. Sa nu se mai cheme dolar, ci doar dolara. Sa planga Desdemona dupa Iago. Nimic nu conteaza, daca ai lumbago.

636 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.