Natural

In ultima vreme traiesc tres naturelle. Am inceput acum ani de zile, adica am cochetat. Dar inca mi se parea ca nimic nu e mai gustos decat un pic de vegeta in mancare.

De mult s-au dus vremurile alea. Nu am mai pus prafuri in mancare de cativa ani buni. Dar asta nu e tot. Ma spal pe fata cu un gel naturist, cu laptisor de matca. Daca am probleme la stomac fac o cura de cateva zile de argila, works miracles for me. Legume incerc sa folosesc doar din gradina, sambata am facut un bors de peste proaspat cu ardei, rosii si patrunjel de la congelator.

Ultimele descoperiri. Uleiul de argan. Mi l-a recomandat maseuza (hey, Rox). E bun pentru fata. Unde pui ca este cules si presat (atentie, doar cel presat la rece e bun) de sarmane femei din maroc. Care iau si banii pe el. Ceea ce mi se pare fair.

O pastila impotriva racelii, perfect naturala. Pana acum bagam oscilococcinum la orice semn de raceala. Si echinaceea. Acum am incercat Flu End, o ditai pastila. Nu stiu daca datorita ei dar un inceput de raceala si-a gasit sfarsitul. Mai iau si va zic.

Goji. 70 lei kilogramul in Obor. Mega-energizer.

Cristalul de cuart. Va povestesc alta data. Voi? Experiente?

P.S.: a! mi-am mai adus aminte una: pielita de pipota de gasca, pentru stomac

1,669 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.