Jocul ele-lor

Nivea mi-a propus o tema interesanta. Femeia naturala. Exista alte feluri?

Pai sa vedem. Femeile, daca sunt femei, sunt de doua feluri. Femei machiate si femei nemachiate.

Femeile nemachiate sunt de doua feluri. Femeile nemachiate ca sa fie copii si femeile nemachiate ca sa se vada ca nu sunt machiate.

Femeile machiate sunt de doua feluri. Femeile machiate ca sa se vada ca sunt nemachiate si femeile machiate ca sa se vada ca sunt machiate.

Femeile nemachiate ca sa fie copii sunt de doua feluri. Femeile care vor sa fie copii pentru ca a fost bine si femeile care raman copii pentru ca a fost rau.

Femeile nemachiate ca sa se vada ca nu sunt machiate sunt de doua feluri. Femeile care nu sunt machiate ca sa se vada ca nu sunt machiate pentru ca asa sunt mai frumoase. Si cele care nu sunt machiate ca sa se vada ca nu sunt machiate pentru ca sunt mai urate si ce daca.

Femeile machiate ca sa se vada ca sunt nemachiate sunt de doua feluri. Femeile care sunt machiate cat sa nu-ti dai seama ca sunt machiate. Si cele care sunt machiate cat sa-ti dai seama ca mai mult sunt nemachiate.

Femeile care sunt machiate sa se vada ca sunt machiate sunt de doua feluri. Femeile care sunt machiate ca sa se joace de-a zanele. Si cele care sunt machiate sa se joace de-a fata ascunsa-lea.

Si toate, chiar toate, si cele machiate sa se joace de-a fata ascunsa-lea, cele machiate ca sa se joace de-a zanele, cele machiate ca sa-ti dai seama ca mai mult sunt nemachiate, cele care sunt machiate cat sa nu-ti dai seama ca sunt machiate, cele care nu sunt machiate ca sa se vada ca nu sunt machiate pentru ca sunt mai urate si ce daca, cele care nu sunt machiate ca sa se vada ca nu sunt machiate pentru ca asa sunt mai frumoase, femeile nemachiate ca sa fie copii pentru ca a fost rau si cele care sunt nemachiate ca sa fie copii pentru ca a fost bine, toate au, cand esti in pielea lor, cand le iubesti, cand le ai, alt chip.

Si chipul ala are curent electric, n-are ten, deci nu-i trebuie fond. Si ochii aia au raze, n-au gene, deci nu-i trebuie rimel. Si parul ala n-are nevoie de nimic, doar nu dai padurea cu balsam. Si chipului aluia nu-i trebuie nimic pe buze, doar n-o sa dai cu gloss Poarta Sarutului. Eu nu m-am nascut nici din tarana, nici din repaos. Eu m-am nascut din femeie goala. Si ma-ntorc in femeie.

1,265 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.