In sfarsit, Guerrillei i s-a facut dreptate

Dupa cum stiti unii dintre voi, mai ales daca lucrati in media, urlu de trei ani de zile ca sondajele radio sunt total necinstite. Am fost la sedinte ARA unde m-am certat cu multi, in sedinte de cate patru ore. Nu ma stiti cand trebuie sa imi ating un scop. Nu, nu. Nu ma stiti:) Era profund imoral modul in care se faceau sondajele. In mare, ele erau vizite la casnice acasa, cu ponderare doar la sex si varsta, si asta cu date aiurea. But I was smart. Si numai pentru asta si tot ar trebui scris “mandatul” meu de director de avarie in istorie, langa tasta Esca.

Trei ani de zile am auzit de la mai toti ca mare diferenta nu va fi, ca nu asta e solutia, ca sa ne vedem noi de program, etc. Dar trebuie sa multumesc inca o data sansei, care m-a facut uber-inteligent, cu o intuitie tot mai buna a pietei media si cu o siguranta de sine rabdatoare si inteleapta. Doar Mihaiu si Adi Popescu au crezut in asta. We roll, men!

Uite cum arata acum piata radio, mult mai aproape de adevar (desi inca nu peste el).

Pe publicul comercial avem cam acelasi share ca Europa Fm si batem rau, dar raaaau, Radio 21 (sa nu recunoasteti ca v-am prezis catastrofa:)), ProFm, etc, clasandu-ne pe un meritoriu loc patru. Perfect pentru un radio de nisa quality.

Nu vreau sa intelegeti ca ma bucur ca avem audienta mare. Stiti ca prefer audienta placuta. Dar s-a descoperit adevarul. Si indiferent ce-si vor imagina altii, eu stiu cat de bine e sa ai dreptate.

Asa. Next?

 

image

 

1,318 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.