Iarba nu sare departe de trunchi

GERMANY-POLICE-DRUGSCe cred eu:

EBA e calculata. Nu ar fi atacat un subiect atat de sensibil ca marijuana, daca nu l-ar fi gandit inainte. Nu ar fi mers la risc. A aruncat public ideea legalizarii drogurilor usoare. Un lucru curajos, in Romania prefacuta. Dar si aducator de voturi. In Romania se fumeaza iarba pe rupte, iar pedepsirea cu inchisoarea a acestui obicei este anti-sociala din multe puncte de vedere, pe care le-oi ataca alta data. Acum insa mi-a sarit in ochi altceva:

La o zi dupa declaratie, EBA a retras-o. Cine a mai facut asta? Cine..cine…cine? Ca-mi sta pe limba…A! Traian Basescu! V-aduceti aminte cand ne zicea ca in Romania sunt 20% homosexuali si ca trebuie sa avem grija de ei, la prezidentialele din 2004? De numaram noi patru prieteni si cadeam pe ganduri? Apoi si-a retras declaratia.

E simplu. Faci declaratie soc. Aude cine trebuie. Castigi simpatie. Retragi declaratia. Retragerea nu mira in Romania pe nimeni, ajunge in pagina 11. Nimeni nu te mai poate ataca politic pentru declaratie. Si fumata si cu fanii luati…

1,582 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.