Haide-n sic

Au facut asa: au luat niste studente si le-au spus ca fac un studiu despre oportunitatea introducerii unui serviciu matrimonial pe Facebook. Le minteau. Le-au impartit in trei grupe. Celor din prima le-au aratat niste barbati despre care le-au spus ca sunt interesati de ele. Celor din a doua le-au aratat fotografiile unor tipi care nu ar fi interesati deloc de ele. Dupa finalul studiului, concluzia era clara: femeile plac mai mult barbatii care sunt interesati de ele.
Dar, dar, dar. Mai e si grupa a treia. Acestora li s-au aratat cateva profiluri masculine de Facebook , spunandu-li-se ca respectivii barbati ori le plac ori nu le plac. Surpriza. Doamnele au fost foarte interesate de acesti masculi cu emotii incerte. Tanaaaam. Explicatia intuitiva, cum sunt majoritatea explicatiilor despre gand, ar fi ca, evaluand in minte o situatie fara raspuns la nesfarsit, anume daca un barbat o iubeste, femeia pur si simplu si-l planteaza pe respectivul in cap.
Eu zic asa: in prima zi spuneti-i direct ca o iubiti, eventual fiti emotionant. In a doua zi sunati-o si spuneti-i asa, pe ton grabit: “A, scuze, nu vroiam sa vorbesc cu tine! Hai ca trebuie sa sun pe cineva, te sun, bine? Pup, pa!”. Dar cuvant cu cuvant. In a treia zi ii trimiteti flori la serviciu, cand va suna sa va multumeasca ii spuneti ca ati rezervat o masa pentru cina, iar la cina ii dati un plic cu doua bilete de avion la Venetia. Seara, cand faceti dragoste, plangeti. O sa creada ca a reusit in trei zile ce altele nu pot intr-o viata: sa educe un barbat. Dar in a patra zi, dimineata, cand se uita duios la tine si te-ntreaba cum a fost aseara, spune-i asa: “Ce sa fie aseara?”, pauza trei secunde, “Aaaa… Ok”. N-o sunati trei zile, acum. Succes!

1,395 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.