Dragi toti

In urma castigarii concursului de licente cu Guerrilla, conducerea Gold FM ne-a instiintat pe toti trei ca Dobro Show se opreste de maine
frown emoticon

Am fi vrut, asa cum facem in fiecare dimineata, sa impartasim emotiile intense de astazi pe care, stiu, multi le-ati avut. Din pacate, aflat in legatura asta cu voi de ani si ani de zile, uit ca exista si formalitati organizatorice. Respectam decizia Gold Fm de a-si reorganiza cum crede de cuviinta programul, in acelasi timp nu vreau sa credeti ca “ne-am vazut cu sacii in caruta” si am intrat in vacanta fara sa va salutam macar.

Dincolo de asta, uitandu-ma in urma, vreau sa multumesc mult celor de la Gold pentru toleranta pe care ne-au aratat-o, pentru matinalul care ne-a ajutat sa ramanem alaturi de voi si sa tinem vie flacara unui spirit care, uite, azi a invins. Au fost momente cand orice alt radio ne-ar fi scos de pe post si stiu asta. Multumim!

Pana la repornirea emisiei Guerrilla vor trece probabil vreo doua luni de zile. Sunt formalitati de indeplinit, termene legale, autorizatii de obtinut. Vom fi din nou cu voi in eter cat se poate de repede.

Va multumesc din inima pentru dorinta sincera ca Guerrilla sa revina, pe care am simtit-o, azi mai mult ca oricand, din sutele de mesaje si zecile de mii de ganduri bune. Vom folosi pauza pentru a aduna energie si a va aduce un matinal mult imbunatatit. Guerrilla este Moda Noua!

Cu drag,

Dobro