Draga toata lumea,

Asa cum va anuntam acum cateva posturi, e saptamana mea pentru preluarea comenzilor de fotografii in cadrul “Provocarii NX Camera”. Mi s-a oferit ocazia sa testez noul Samsung NX si, dupa ce am tras cu ochiul la celelalte 3 bloguri care participa la campanie, deja ma bucur. Eu sunt fan al obiectivelor deschise, or la 1,4 diafragma ar trebui sa am cu ce ma juca. Viteza de rafala arata si ea bine, prin urmare voi putea raspunde cerintelor voastre, oricat de dificile ar fi ele.

Pe scurt, intrati pe aplicatia asta si comandati-mi fotografiile pe care vi le-ati dorit mereu si pe care nu le-ati realizat pana acum! Orice imi cereti, eu fotografiez.  O sa preiau per total zece comenzi, pe care o sa le onorez vinerea aceasta.

Ei, intamplarea face sa fiu la Zurich in momentul acela, bantuind printre frumoasele cladiri, asa ca fotografiile o sa fie un pic mai Swiss. Intrati, comandati, intre timp eu o sa am grija sa fac cunostinta in detaliu cu fiecare buton si fiecare setare, pentru ca instantaneele trebuie trase rapid, toate intr-o zi. Nu ar trebui sa imi fie prea greu, de vreme ce camera este un compact puternic, un fel de Swiss Army Knife. Pe langa obiectiv, setari, viteza, fotografiile vor fi uploadate in timp real, caci camera are si o functie de instant sharing. Asa ca nu o sa asteptati mult!

Mai aveti timp pana joi sa imi cereti orice fotografie va trece prin cap!  Si, daca tot vine Craciunul, puteti descarca tot din aplicatie cover photo-uri personalizate, realizate de ceilalti trei bloggeri participanti la campanie. Sunt de toate, pentru toate gusturile.

1,146 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.