Draga domnule Robert Negoita,

20130116-065231.jpg
Banuiesc ca ai dumneata legătura cu sectorul trei cum am eu cu parcul central din Tandarei, de vreme ce e destul de evident pana si pentru pensionarii de la bloc ca ați folosit asemănarea de nume cu fostul primar ca sa ii faceți o farsa. Dar daca tot v-a ieșit uite ce te rog:

Nu, nu e vorba de fete, stai dumneata linistit. Tot ce vreau sa te rog e sa imi redai liniștea somnului meu de copil, ca imi vine sa si plâng. Ce se-ntampla? In fiecare, dar in fiecare noapte, liniștea necesară unui somn linistit este întreruptă de unul din cele doua feluri de evenimente:

Ori începe câte o femeie din schimbul trei sa urle ca apucata ca, ce sa-ti zic, o musca cei 10-20 de câtelusi dintre blocuri, ori se aude întâi o lovitura puternica de metal (asta imi place, de obicei visez ca sunt Iron Man) urmată de, ai ghicit, iarasi urlete si apoi sirena smurd. Iti trimit si o poza, fiindcă aseară a fost mai devreme si eram treaz.

20130116-062741.jpg

Acum, eu stiu ca oamenii sunt necivilizati si mult prea galagiosi in situatiile astea, de aceea stiu ca nu e vina dumitale. Dar poate pui si dumneata niste bumpere aici, pe stradute si iei animalele salbatice dintre blocuri. Nu costa mult si cu măsuri din astea plus un copac, un parc ingrijit ici colo a fost reales mai demult Liviu Negoita.

20130116-064822.jpg

Multumesc mult si daca mai faceți serate cu doamne ale placerii chemați-ma si pe mine. Era in dosar una Dobrovolschi, frumusica rau, si vroiam sa o întreb daca mi-e ruda.

1,198 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.