Deci statul poate fi invins chiar si de mine. Pe banii vostri.

Ieri am obtinut o victorie care imi da sperante. Impreuna cu alti creatori de continut am dat statul in judecata pentru impertinenta de-a cere de la noi un TVA pe care nu l-am incasat niciodata. Instanta a decis suspendarea definitiva a celor trei acte normative abuzive.

Vreau sa ii multumesc avocatului Gheorghe Piperea pentru perseverenta si rabdare. Vreau sa imi multumesc pentru cojones, caci cei care au platit o sa recupereze banii de la stat la Sf. Asteapta. Vreau sa multumesc domnului Sorin Blejnar pentru incercarea de-a pune cu botul pe labe neascultatorii, dandu-ne ocazia sa ne mai ascutim si noi sabiile din cand in cand.

A, si by the way, capetele astea mari de la ANAF si MF trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata de mii si mii de euro din banii vostri. Pentru ca nu se dau in laturi de la nimic.

Si multumesc invidiosilor care nu au inteles nimic din povestea asta. Ei sper sa plateasca in continuare, mereu, daune.

Multumesc lui Dumnezeu si lui Richard Dawkins, imi cer scuze, nu ma asteptam sa castig… nu am pregatit un discurs… Multumesc mult! A, si catre ceilalti nominalizati (care am inteles ca o sa inventeze noi metode sa ne hartuiasca):

Loseeeeeer!

1,601 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.