De ce o sa votez cu UDMR

Pe scurt. Crin, ca orice om nesigur, a interzis accesul spre vizibilitate fostei conduceri a partidului. PNL-ul nu mai e practic reprezentat mediatic de nimeni. Poate de PSD.

Motiv pentru care a inceput o razmerita. Varujan Vosganian a atacat dur in interior, deocamdata nu si in afara. Ludovic Orban e mai vocal.

Astea nu ma intereseaza. E treaba lor. Ce ma intereseaza pe mine e ca nu mai e nicio organizatie care sa apere drepturile oamenilor liberi. Si, by the way, e o nisa imensa si goala pe piata. Aviz amatorilor de partide noi:

Intreprinzatorii sunt, in Romania, de la patroni de ferma pana la Tiriac, cam un milion si jumatate. Din patru si jumatate total forta de munca. Deci o treime. Se ocupa vreun partid de intreprinzatori? Nu. Nimeni nu vrea un 20% electoral pe termen lung. Toti politicienii romani viseaza, transcendentali cum suntem, la Absolut: 51%. O data macar. Si dup-aia pot muri.

Nu, nu se ocupa nimeni.  PSD e asumat spre stanga. PNL e asumat spre PSD pentru un loc, doua, de primar. Crin a renuntat la dreapta, are ganduri mari, vrea si muncitori, si bugetari, tot. Si pentru asta e in stare sa promita consilii judetene peste consilii judetene in teritoriu, ca sa isi asigure garda elvetiana in partid. PDL a distrus liberii intreprinzatori, ba cu forfetarul, ba cu impozite imorale si, se va vedea, ilegale.

Si? Cine isi ia sarcina protejarii oamenilor liberi? Pai uite, dau un sfat gratuit UDMR. Daca, pe langa vectorul maghiar, introduce in discurs si protectia intreprinzatorilor, votul meu il are.

1,284 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.