Cristina, ti-am zis ca e razboi!!!:))

Cristina, ti-am zis ca e razboi!!!:))

No uite ce imi scrie Cristina Bazavan dupa ce i-am raspuns provocarii si i-am zis ca Volvorine are de mult timp ce Ford-ul abia a descoperit. Ii raspund pe rand:

Draga Dobro,

Iata de ce Ford Focusul meu e mai smecheras decit Volvorine-ul tau.

– Volvo S60 e in alta clasa – Focus nu a pretins ca a inventat roata, doar i-a conferit o accesibilitate fara precedent. La un pret aproape jumatate de Volvorine al tau, Focus-ul meu face aceleasi lucruri destepte :)

Raspuns: WTF????? Volvo S60 1.6diesel/115cp pleaca acum de la 19.980 Euro, in timp ce  Ford Focus 1.6 diesel 115cp, fiind in cu totul si cu totul alta clasa pleaca de la 15.120 Euro, adica aproape ca un Mondeo:) Oricum, numai o femeie putea sa creada ca daca Focus are pretul aproape cat al unui S60, au si similitudini.

– Volvorine te costa mai mult – si la achizitie, dar si intretinere. Mie imi ramin bani si de vacanta si de pantofi.:)

Compara preturile de mai sus. Si mai mult, nu-ti trebuie pantofi scumpi cand ai Volvo. Cine zice? Batman. Citez: “It’s the car, right? Chicks love the car…”
– Focus e o masina globala, spre deosebire de Volvo. Orice sofer de Focus se va simti acasa in orice Focus din lume.. iar Focus se simte acasa peste tot.

Ha????? Volvo nu se simte acasa peste tot. Si nu orice sofer se poate simti bine intr-un Volvo. Nu tu alegi Volvo, Volvo te alege pe tine:) (hehehe)
– In plus, Focus are ECO mode – unde ca sa-ti argumentez il citez pe Zoli Toth care e mai priceput decit mine la ecologie si care s-a plimbat cu masina mea: “este cea mai eco masinuta din clasa ei. Emisii de noxe de doar 106 g/km. Stopurile din spate realizate din materiale reciclate, greutatea masinii mult mai mica deci consum scazut

Nu sunt mare ecologist, dar m-am uitat acum. Pai, pai, pai, S60, la cat de mare e, are 114g/km tot timpul, fara eco-mode!

Daca vrei iti mai zic si de sistemul care il invata pe sofer sa conduca, implicandu-l activ si creind un mindset. Plus mega smekeriile care ma incinta pe mine ca femeie: recunoaste semnele de circulatie si le afiseaza pe bord & parcheaza singurica:)

Aici nu mai zic nimic. Sunt barbat, deci: m-am nascut stiind sa conduc, n-am nevoie de nimeni sa ma invete, nu recunosc niciun semn de circulatie asa ca degeaba il recunosc si nimeni nu-mi parcheaza mie masina!!!!

Dar, uite facem asa: te invit la un test drive cu masinuta mea… si dupa aia o compari tu cu Volvorine al tau. Ce zici?

Data si locul. Dar nu ma chinui dupa aceea sa te dau jos din Volvorine, ok? A deal’s a deal!

Azi mi-am dat seama ca Ford Focusul meu n-are nume. Zic sa-i punem un nume, aveti propuneri?:)

Ca tot sunt Robotzii la putere, zi-i Foca:) Uite aici, la final, iti dau argumentul de gratie pentru care eu opresc aici debate-ul. Orice-ar avea o masina sub capota, daca te face sa lacrimezi prin frumusetea ei, iti tine inima in torpedou. Iata-l pe Volvorine dupa ce am iesit impreuna la Fast & Furious 5:
image

1,120 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.