Ca sa fie clar cum e cu publicitatea pe dobro.ro

Postarile despre produse. Mie imi place sa testez lucruri noi. Ma bucur de tehnologie, cred ca face lumea mai buna. Majoritatea gadget-urilor sau a produselor pe care le-ati vazut aici au aparut asa: niste producatori sau agentii ma stiau gura sparta. Asa ca li s-a parut o idee buna sa-mi dea ba un televizor 3D cateva zile, ba un iPad, ba un eReader, ba un 530GT, ba un x1, ba un R8, etc. NU AM LUAT NICIUN BAN SI LE-AM DAT INAPOI.

Apoi au mai fost produse unde deal-ul a fost asa: mi-l dai, daca-mi place mi-l lasi si scriu despre el. Asa a fost cu Maguay-ul, de pe care va si scriu si de care sunt foarte multumit.

Au mai fost deal-uri de anuntare de produse noi. Daca o sa cautati prin ele o sa vedeti ca nu am avut nicio parere personala, ci doar le-am aratat.

Au mai fost contracte la care mi s-a cerut doar un editorial pe o anumita tema. De exemplu cel cu frumusetea naturala. Fara sa-mi dau cu parerea despre produse. Fair enough, m-am gandit.

Toti banii astia s-au dus, pana acum cateva saptamani, in sustinerea site-ului dob.ro, care mi-a mancat, n-o sa credeti, niste zeci de mii de euro in cativa ani. N-a mers, aia e.

Dar imi dau seama ca am gresit. Am amestecat lucrurile. Blogul trebuie sa miroasa cumva a hartie si cerneala, nu a bani si ghiftuiala. Sunt absolut de-acord. De aceea, adunarea actionarului majoritar si unic al blogului a decis:

dobro.ro nu va mai face promovare de produse in postari, nu conteaza daca crede in ele sau nu. Nu o mai face si punct. Daca apare un banner ici-colo, va rog sa nu fiti prefacuti. Lasati-le si pe ele acolo ca nu va fac niciun rau.

Ma scuzati daca v-am ofensat. Buna seara.

1,244 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.