Aventura Urbana

Dupa ce am scris despre cercetarea rock-star-ului alimentatiei, Dr. Menci (recunosc ca imi trec prin cap scenarii de film in care Dr. Menci e un sef de laborator excentric), Lipton mi-a pasat o provocare in care va invit si pe voi. E vorba despre o serie de aventuri urbane, mici excursii prin locuri din Bucuresti prin care sa il redescoperim. “Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton” face parte dintr-o campanie de promovare Ice Tea Ceai Verde, logica daca ma intrebati pe mine, de vreme ce se apropie probabil obisnuitele calduri de vara. Or, studiul domnului Mencinicopschi arata calitatile de hidratare ale ceaiului si Ice Tea-ul de la Lipton e o solutie viabila pe vreme de canicula (pentru doamne: exista varianta cu indulcitor din stevia).

So, alaturi de Cristina Mazilu, Cristi Sutu, Alex Negrea si Florin Itu, fac parte din echipa “Food and Photo”. Echipa o sa faca o plimbare prin Bucuresti, cu oprire in mici oaze cu lacuri culinare. O sa mancam ceva bun, o sa povestim, apoi o sa cautam un loc frumos deasupra Bucurestiului din care sa furam cateva fotografii.

Dintre voi pot lua o persoana in echipa noastra. Castigatorul va fi ales dintre cei care vor raspunde mai jos, in comentarii, la intrebarea: “In ce aventura urbana ai lua Lipton Ice Tea cu tine ca sa iti incarci bateriile?”Puteti lasa comentarii pana pe 28 aprilie la ora 00:00, iar pe 30 aprilie voi anunta castigatorul pe care il voi alege prin tragere la sorti.

Cei de la Lipton se ocupa de toate cheltuielile pentru ducerea la bun sfarsit a aventurii, mai putin cazarea si transportul, daca nu locuiti in Bucuresti.

Asa ca, daca vreti sa ne insotiti, va astept raspunsurile.

1,426 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.