Atacul Dronelor

Inca una din ciclul: “noi n-aveam de-astea, ma, cand eram mici”. Cand am vazut primele teasere acum cateva luni am zis ca asta este incununarea smart-phone-urilor. Drona. Un mic ozn care zboara cum ii zici tu, care iti arata pe ecran ce vede si care se bate cu alte drone. Timp as vrea sa am.

A.R. Drone e de fapt un zburator cu patru elice orizontale, perfect sincronizate, controlabil prin iPhone, iPod Touch si iPad. Am inteles ca in curand o sa zboare si pe Android. Practic e asa: de pe ecranul iPhone-ului il controlezi, cu niste joystick-uri virtuale suprapuse peste imaginea pe care “o vede” drona.

Dupa cum veti vedea in capodopera de mai jos, eu nu am reusit sa ating o mare dexteritate. Din orgoliu as putea spune ca mi l-a stricat Maruta, pe la care ajunsese inaintea mea in periplul de presa. Dar functiona perfect. Yup, it’s just me.

Daca aveti mai multi drone, va uniti intr-o retea wifi si intrati in lupta. E super-usor si costa 319 euro din cate am vazut.

Sau, daca aveti copil, e mai simplu: i-l cumparati cadou, daca intelegeti ce vreau sa spun…

Amanunte aici.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ZxIzzPX3w9E" width="425" height="344" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

1,444 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.