Actiunea de Pay It Forward merge, logic, inainte

Incercarea noastra de-al ajuta pe George Andrei sa ne ajute merge bine. Au inceput sa intre bani in cont, un extras exact mi-a fost promis de George in cateva zile. Mai mult, daca o sa se adune mai multi bani decat ii sunt necesari in actiunea in justitie, o sa-i doneze mai departe in cauze asemanatoare.

P.S.: in primul post al actiunii, un anumit Obama Ben Laden, sau ceva asemanator, a fost trecut in lista de spam. Ma enerveaza mult limbajul vulgar si prostia, dar rea-vointa a pus capac.

Si un comentariu de la George Andrei:

Salutare tuturor,
Eu sunt “individul” care face obiectul acestei intamplari.
Inainte de toate, vreau sa multumesc baietilor de la Guerilla care s-au solidarizat nu neaparat cu mine ci cu ideea ca mai multe voci se pot impotrivi mai cu folos abuzurilor pe care le fac institutiile. Mai apoi, vreau sa multumesc tuturor celor care au acceptat sa ma ajute ar si celor care, desi nu ma vor ajuta material, ma vor sustine moral.
Spunea cineva mai sus ca ar vrea si niste documente ca sa isi faca o parere despre caz in sine; mailul meu (daca nu cumva e interzis sa fie postat) e georgeandrei@gmail.com. Scrieti-mi si va voi da toate documentele pe care le am.
Mai spunea cineva ca autoritatile au actionat in limitele legii. Tocmai aici e buba, ca nu au actionat asa; atat Parchetul cat si Tribunalul au inchis ochii la un abuz evident. Adica, potrivit lor, politistul a fost indreptatit sa imi ceara sa ma legitimez pentru ca as fi facut scandal pe strada si l-as fi injurat. Ce nu vrea in ruptul capului justitia sa ia in considerare e faptul ca, daca as fi facut lucrurile astea, politia nu m-ar fi iertat de un dosar penal. ca sa fiu sincer mi-au si facut unul, insa nu pentru ultraj, asa cum se face cand injuri organul si nici nu mi-au dat amenda ca nu m-am legitimat, ci dosarul a fost pentru sfidarea justitiei! Si oricum, insasi politia a trimis dosarul la Parchet cu propunere de NUP. Mai mult, aceeasi politie l-a anchetat intern pe politist, l-a gasit vinovat si l-a sanctionat administrativ “pentru ca in acel incident si-a depasit atributiile”. De asemenea, politia, marea politie, si-a cerut scuze pentru incident printr-un comunicat de presa. Ei, si atunci oare de ce nu vede justitia faptele asa cum au fost? Va spun eu de ce: pentru e justitia din judetul Dambovita!
Batalia mea cu sistemul dureaza din februarie 2009 si nu se va sfarsi prea curand. Dupa ce am pierdut si la Tribunal, urmeaza recursul la Curtea de Apel. Recursul l-am si depus. Numai ca Tribunalul mi-a pus in spate si cheltuielile unui avocat foooarte scump…50 de milioane nu-i o suma de neglijat, sau poate e numai pentru cel care a taiat chitanta si caruia ii curg banii in cont si cand respira. Pentru mine,chiar si dupa ce mi s-au taiat “sporurile nesimtite”, banii astia inseamna mult. Nu vreau sa se interpreteze ca cer de pomana; chiar m-am gandit sa refuz propunerea baietilor de la Guerilla tocmai pentru ca nu vreau ca lumea sa ma judece si mai mult, pentru ca nevoie de bani au cazuri mult mai disperate ca ale mele. Promit insa ca daca voi castiga (printr-o minune) la Curtea de Apel, voi restitui banii celor care m-au ajutat sau, cu acordul lor, ii voi dona mai departe cuiva care va avea nevoie. Dar pana la momentul asta mai e cale lunga.
Hai ca m-am intins la vorba mai mutl decat trebuia.

Celor care vor lamuriri, le stau la dispozitie. Celor care intampina probleme cu viramentul…contul asa e, cu XX in coada, asa mi l-au dat de la banca.

1,294 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.